Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yöresel itfaiye yetkilileri ve bina denetçsonra, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın bütün düzenleyici gereklilikleri zıtladığından ve emniyetli bir tahliye rotası katkısızlamada güçlü olduğundan güvenli olurlar.

Z tipi yangın merdiveni adını yapılış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tertibat sayesinde kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya Yangın Kapısı özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Gök Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da hail olur. Bu sayede, yangının yaratması olası iktisadi etkilerini en aza indirir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beşer tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Düşünce antrparantez yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken toplanma noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Yukarıda önem yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık şiddetli birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page